Albert Heijn Eetboekenreeks: Kip

Albert Heijn Eetboekenreeks: KipHet vijfde deel van de eetboekenreeks gaat over kip, een veelgebruikt ingrediƫnt in menig keuken. Het boek begint met achtergronden en informatie over gevogelte, je krijgt in dit hoofdstuk informatie over onder andere de voedingswaarde van de verschillende soorten gevogelte. De hoofdstukken in dit boekje zijn, net als de andere delen, ingedeeld in bereidingstijden. Dus je hebt een varia recepten (70 stuks) om even snel klaar te maken en waarvoor je wat langer in de keuken moet staan. De recepten zijn allen voorzien van een foto van het eindresultaat en een goede wijntip. Een leuk boekje als je van snel, makkelijk en van gevogelte houdt.

Titel: Albert Heijn Eetboekenreeks: Kip
Verschijningsjaar: 1998
In opdracht van: Albert Heijn

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)