Heerlijk Eerlijk Het Oxfam Fairtrade Kookboek

Heerlijk eerlijk‘Heerlijk Eerlijk’ is het kookboek van het Belgische Oxfam Fairtrade. In het boek worden de recepten bereid met eerlijke producten, producten waarvoor de leverancier een correcte prijs hebben gekregen. De inleiding van het boek laat een beeld zien van wat Oxfam Fairtrade kan bieden in de onrechtvaardige situatie waar voedingsproducenten in ontwikkelingslanden mee te kampen hebben.

De recepten in dit boek zijn allen op basis van producten die je van het Fairtrade merk kan kopen, zoals rijst, quinoa, palmharten, thee, chocolade, suiker, koffie, specerijen en sappen. Elk hoofdstuk wordt voorafgegaan door wetenswaardigheden over het hoofdingrediënt van het betreffende hoofdstuk. Een aantal recepten in dit boek zijn ingestuurd door hobbykoks en professionele chefs, die samen een passie delen: het eerlijke product van Oxfam Fairtrade. De recepten zijn elk voorzien van een foto van het eindresultaat.

Titel: Heerlijk eerlijk – het Oxfam Fairtrade Kookboek
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2006
In opdracht van: Oxfam Fairtrade

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.