Gids voor de Gastvrouw door Wina Born

Gids voor de Gastvrouw - Wina BornHoe organiseer je het beste een etentje bij je thuis? Het antwoord hierop vind je in het boek ‘Gids voor de gastvrouw’ van Wina Born. Het boek begint met de regels voor de perfecte gastvrouw, vervolgens met verschillende momenten van de dag waarop je gasten kan ontvangen zoals: het koffie-uurtje, de lunch, de theevisite, de borrel, de cocktailparty, het diner, het lopend buffet, het gezellig avondje en de barbecue-party. Elk hoofdstuk bevat een aantal recepten welke precies bij de betreffende momenten passen. De recepten hebben geen duidelijke ingrediĆ«ntenlijstjes wat wel onhandig is. Her en der door het boek verspreidt vind je een aantal foto’s. Gids voor de gastvrouw is een handig boekje als je veel gasten ontvangt voor formele en informele etentjes bijvoorbeeld.

Titel: Gids voor de gastvrouw
Auteur: Wina Born
Uitgever: NIB

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.