Foodies Februari 2009

foodies februari 2009Op de cover van deze Foodies staat een super lekker toetje ‘een chocolade fondant met crème anglaise’, samen met dit toetje zijn er 6 recepten voor klassieke toetjes in deze Foodies. Verder verrassend vegetarisch koken, 6 recepten met noch vlees noch vis. Mathijs Vrieze kookt deze keer met Nederlandse kaas een driegangen menu die ook nog gezond is. Foodies gaat ook naar het hoge noorden op bezoek bij Michel Jansen van de KleinsteSoepFabriek, uiteraard mogen bij dit interview de recepten voor de soepen en de beste bouillon niet ontbreken. Ook gaat Foodies naar de wijnboerderij Paitin in Piemonte om daar een paar bijzondere wijnen te proeven en wordt in Doesburg het mosterd museum bezocht om meer te weten te komen over mosterd. Dit en meer in het februari nummer van Foodies! Klik hier om het laatste nummer van Foodies te bekijken.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)