Het Drukke Dames Dieet door India Knight & Neris Thomas

Het drukke-damesdieetAltijd druk en daardoor niet aan diƫten toekomen en je lekker blijven volproppen met gemaksvoeding? Dat doe je niet meer als je het hilarische dieetboek van India Knight en Neris Thomas hebt gelezen.

In het boek ‘Het drukke dames dieet’ volg je de dames in hun strijd om de kilo’s. Hun doel was om gezamenlijk 64 kilo totaal af te vallen en van maat 46 weer in een maatje 40 te passen. Op een humoristische wijze schrijven de dames hun persoonlijke dieetverhaal met natuurlijk alles over het dieet wat zij gevolgd hebben. Naast al de maaltijdplanners en recepten krijg je ook kleding, make-up advies en een tal van tips om de moeilijke momenten door te komen. Het boek is een dieetboek voor vrouwen die gewoon nog lekker willen eten (en toch afvallen), leven en genieten!

Titel: Het Drukke Dames Dieet
Auteur: India Knight & Neris Thomas
Uitgever: Archipel
Verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 7,99

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)