Boodschappen Februari 2009

boodschappen februari 2009Boodschappen is deze keer lekker in de zomerse sferen. Zo kan je genieten van de Valenciaanse keuken met het viergangen menu van deze maand. Maak bijvoorbeeld de paella Valenciana en Valenciaans honingijs met churros. Verder wordt er culinair gekookt met citrusfruit. In de rubriek ‘koken met…’ kookt Geralda drie gerechten met kip als hoofdingrediënt, Lisa maakt een uitstapje naar de Braziliaanse keuken in ‘in 12 recepten de wereld rond’ en maakt samen met Saskia van Boxmeer Braziliaanse brigadeiros. Hoe maak je lekkere Oosterse chips? Marino Rodrigo legt in ‘kookkunst’ uit hoe je de lekkerste kruiden chips maakt. Net als altijd wordt deze Boodschappen afgesloten met de rubriek ‘mooi groen’ met hyacinten en allerlei tuintips voor februari.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)