Bak Met Plezier

Bak Met Plezier OetkerBak met een plezier is een herziene uitgave van het welbekende Dr. Oetker recepten boekje en heeft weer allerlei zoete en hartige gerechten uit de Dr. Oetker keuken op een rij. Het boekje begint met meer informatie over de bakuitrusting, de oven en tips om te bakken zonder mislukkingen. Vervolgens beginnen de recepten die zijn verdeeld in zoet gebak en hartig gebak. Van een groot aantal recept vind je een foto van het eindresultaat in dit boekje.

Titel: Bak met plezier
Verschijningsjaar: 1981
In opdracht van: Dr. Oetker

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.