Chocolade Proeverij

plaatjeVanaf Valentijnsdag, zaterdag 14 februari, organiseert het premium chocolade merk Original Beans chocolade elke zaterdag proeverijen in de Amsterdamse galerie Casa Luna op de leliegracht 14 in Amsterdam. Op de proeverij kan je de beste chocolades uit de hele wereld proeven en chocolade beleven van cacaoboon tot bonbon. Meester chocolatier Kees Raat trakteert de deelnemers op zijn nieuwste creaties die uiteraard gemaakt zijn met Original Beans chocolade. En zeg nu zelf wat is nu leuker om op een mooie locatie de lekkerste chocolade te proeven?

De kosten voor de proeverij is 10 euro per persoon. Je moet je vooraf wel per opgeven bij Original Beans. Stuur een bericht naar vera[at]originalbeans.com.

Original Beans is een premium chocolade merk dat kwaliteit en duurzaamheid combineert. Door een unieke code op de verpakking kan de consument op de website achterhalen hoe de chocolade tot stand gekomen is. In samenwerking met landbouworganisaties plant Original Beans cacaobomen terug in de regenwouden van de landen van herkomst. Dat is ook het motto van het merk ‘The planet, replant it!’.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.