Rode Rozen en Tortilla’s door Laura Esquivel

Rode rozen en tortilla's laura esquivelIn rode rozen en tortilla’s wordt het leven gevolgd van 3 zusters, Tita, Rosaura en Gertrudis en hun moeder Elena in het Mexico van 1910. Tita de jongste dochter mag niet trouwen met haar geliefde Pedro, als jongste dochter moet zij achterblijven op de Hacienda. Haar oudere zuster Rosaura trouwt met Pedro. Tita blijft echter veel voelen voor Pedro en met de gerechten die zij bereidt probeert zij haar gevoelens voor Pedro over te brengen. Lukt het Tita toch de Hacienda te ontvluchten en haar grote liefde voor zich te winnen?

Deze culinaire editie van de succesvolle liefdesroman bevat 12 uitgebreide recepten die Tita heeft bereidt in het verhaal. Verder is het boek ‘opgeleukt’ met allerlei typisch Mexicaanse foto’s en fleurige randen en tekeningen. Het boek is een paperback editie en is gedrukt op luxe glossy papier.

Titel: Rode Rozen en Tortilla’s
Auteur: Laura Esquivel
Uitgever: Arena
Verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 19,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)