Gezond Eten door Dr. Shelton

Gezond Eten - Dr. SheltonGezond eten is een informatief boek over de juiste voedselcombinaties ter voorkoming van winderigheid, zure oprispingen, opgezette maag en darmen en verteringsproblemen. Er staan daarom ook geen recepten in dit boekje. Het boekje is geschreven door een Amerikaanse dokter, doordat er in Amerika andere producten werden gegeten die hier destijds niet werden verkocht was het voor de vertaler moeilijk sommige dingen op een juiste manier uit te leggen.

Titel: Gezond eten
Auteur: Dr. Shelton
Uitgever: Nieuw Leven
Verschijningsjaar: 1978

(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Gezond Eten door Dr. Shelton”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.