Allerhande 'Voor de eerste keer'

Allerhande februari 2009De Allerhande van februari heeft weer een speciale bijlage. Deze bijlage gaat over de eerste hapjes van je kind en heeft daarom de toepasselijke naam ‘Voor de eerste keer’. In deze bijlage zie welke soorten opvolgmelk, fruithapjes en groentehapjes er zijn. Maar wat als de kinderen echt met de pot mee gaat eten. Daarom ook een aantal recepten waarmee de kinderen gewoon met de pot mee kunnen eten. Verder ook tips (en lekkere verjaardagsrecepten) voor de eerste verjaardag, wat stop je in het koffertje als je kind de eerste keer gaat logeren en wat heb je allemaal nodig om lekker te badderen met je kind. Een bijlage boordevol ‘eerste keren’.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.