Allerhande 02/2009

Allerhande februari 2009Heerlijk op gewicht is het thema van de Allerhande van februari. Na de maand janauri worden de goede voornemens op afslankgebied minder goed gevolgd en wie weet zijn de tips uit deze Allerhande net dat ene steuntje in de rug om toch door te gaan. De Allerhande geeft 10 tips voor een goed patroon en heeft natuurlijk tips voor een goed ontbijt, lekkere tussendoortjes, goede lunches voor de broodtrommel en een lichte avondmaaltijd met natuurlijk bijbehorende slanke recepten. Het verse product van het seizoen zijn spruitjes, junami appels en rode kool, wat is het, hoe bewaar je het en hoe bereid je het. Maak onder andere een fritata van spruiten, een winterse salade met appel, blauwaderkaas en walnoten of een compote van rode kool, kruidnagel en honing. Het allerbeste recept is de zoervleis van Robin Berben, eigenaar van eetcafe Sjiek in Maastricht. Maak zijn recept, wat in duidelijke stappen in woord en beeld is gebracht, nu zelf. Ben je benieuwd naar de twee nieuwe kookboekjes uit de kookserie ‘Eten met plezier’. In dit nummer van de Allerhande krijg je een voorpublicatie uit Pasta Mama en Gehakt Bal & Zo. Als uitsmijter in dit nummer laat voetballer Danny Koevermans van PSV zien wat zijn favoriete hap is, namelijk champignonsoep. Dit en nog veel meer kan je lezen in het februari nummer van Allerhande.

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)