Gezond Genieten met Sonja door Sonja Bakker

Gezond genieten met Sonja‘Gezond genieten met Sonja!’ bevat weer 8 nieuwe weekmenu’s en 70 nieuwe recepten om ongeveer 1 kilo per week af te vallen. Het bek begint met een duidelijke uitleg over hoe de Sonja Bakker methode werkt, hoe je weekmenu’s aan de hand van voorbeeld weekmenu’s kan samenstellen, de basisregels en een schema met jouw doelstelling. De hoofdstukken zijn verder verdeeld in thema’s, zoals ‘zo blijf je gemotiveerd’, ‘bewegen en sporten’, ‘lunch en koffie buiten de deur’, ‘je kunt meer dan je denkt’, ‘stamppotten en wintersport’, ‘lekker uit eten’, ‘denk in mogelijkheden’ en ‘sfeervol aan tafel’. Deze hoofdstukken beginnen met een succesverhaal van mensen die het Sonja Bakker dieet hebben gevolgd, vervolgens volgt een weekmenu, het weekrecept, uitgebreide uitleg over het thema en de hoofdstukken worden afgesloten met vragen. De laatste hoofdstukken in dit boek is een hoofdstuk met enkel recepten te weten ‘feestelijke menu’s voor speciale momenten’ en een hoofdstuk met recepten die goed zijn te verwerken in de weekmenu’s. Kortom weer een boek uit de Sonja Bakker boeken met nieuwe recepten en nieuwe weekmenu’s die bij iedereen die het Sonja Bakker dieet volgt in de kast hoort te staan.

Titel: Gezond Genieten met Sonja
Auteur: Sonja Bakker
Uitgever: De Zonnestraal
Verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 17,95
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.