Mijn Jumbo Februari 2009

mijn jumbo februari 2009Carnaval en valentijnsdag zijn de belangrijkste onderwerpen in dit nummer van Mijn Jumbo. Voor Carnaval geeft Jumbo recepten om op de laatste dag van Carnaval om 11:11 een typische Brabantse brunch te geven. Voor valentijnsdag heeft de Jumbo de mooiste boeketten op een rij gezet zodat je nu alvast een keuze kan maken voor een mooi boekt voor je geliefde. Verder alles wat je wilt weten over de worst van Jumbo Supermarkten met bijbehorende recepten, in de receptwedstrijd kookt mevrouw la Riviere een tjah van paksoi, wat kan je maken met al die taartmixen uit het schap en hoe ziet de gezonde lunchtrommel eruit. Dit is nog niet alles, voor jouw gratis exemplaar van Mijn Jumbo ga je langs je dichtsbijzijnde Jumbo Supermarkt.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.