Donna Hay Magazine 41

Donna Hay Magazine 41Dit nummer is weer een lekker dik nummer met allerlei lekkere lente recepten, zoals recepten met asperges en vele andere ‘lichte’ recepten, de tijd van stoofpotten is voorbij volgens Donna Hay Magazine. Verder lekkere roerbakschotels, recepten voor een echte dames lunch en luxe ‘burgers’. Verder kan je alvast een voorproefje nemen uit het allernieuwste Donna Hay boek ‘No time to cook’. Een hoofdstuk wat je in dit magazine zeker niet mag vergeten is ‘petit amour’, in dit deel krijg je namelijk de allerlekkerste cupcakes. Alleen al van de foto’s ga je watertanden! Weer een magazine voor heel veel inspiratie!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.