Diepvriezen en Lekker Koken

Diepvriezen en Lekker KokenDiepvriezen en lekker koken is een speciale uitgave van damesblad Libelle. Het boekje is op drie manieren te gebruiken: alles wat je maar over diepvriezen wilt weten, het is een kookboek en als je het boekje omdraait is het een boekje met een compleet diepvries-abc. In het diepvries-abc vind je alle informatie die je moet weten bij het invriezen van bepaalde producten en geeft antwoord op veelgestelde lezersvragen. Het boekje bevat een aantal reclames die veelal te maken hebben met het thema. Verder zijn er veel foto’s en illustraties in kleur te vinden in dit boekje.

Titel: Diepvriezen en lekker koken
Uitgever: Spaarnestad bv
Verschijningsjaar: 1977
In opdracht van: Libelle

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Diepvriezen en Lekker Koken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.