Moes & Jams door Jacqueline Wejman & Charles St. Peter

Moes & Jams - Jacqueline Wejman & Charles St. PeterZelf moes en jams maken volgens grootmoeders traditie kan met de recepten uit ‘Moes & Jams van Jacqueline Wejman en Charles St. Peter. Naast recepten bevat het kookboek interessante achtergrond verhalen. Het boek begint met de basisregels voor het inmakenen vervolgens beginnen de hoofdstukken met recepten: ‘stroop’, ‘chutneys’, ‘moes van gemengd fruit’, ‘jams’, ‘gelei’, ‘marmelades’, ‘fruit in zijn geheel ingemaakt’, ‘inmaken met honing’ en ‘desserts en sauzen’. Alle facetten van het maken van moes en jams komen dus aan bod in dit boek. Het boek heeft geen foto’s maar is wel voorzien van vrolijke illustraties.

Titel: Moes & Jams
Auteur: Jacqueline Wejman & Charles St. Peter
Uitgever: Uitgeverij Bert Bakker
Verschijningsjaar: 1977

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)