Elle Eten 1/2009

Elle Eten 2009 1Winterkost is het thema van het eerste nummer in 2009 van Elle Eten. Het wordt namelijk een wilde winter met rosti en wild zwijn, maar ook de skihut recepten zijn natuurlijk typisch winters en wat is de winter zonder kool. Lees ook dinner for 2, neem 10 minuutjes meer tijd en maak een een culinair diner voor 2 of lees het verhaal achter en de recepten van ‘Bistro Mer’ uit Den Haag. Neem een voorproefje uit het ‘Rund’ het nieuwste kookboek van Masterchef presentator en horecaman John Torode en lees het lange interview wat Elle Eten heeft met Gordon Ramsay over zijn boek *** Chef. Een nummer met veel lekkers met net dat beetje meer.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.