Plezierig Koken Voor Vrije Dagen door Francoise Bernard & Wina Born

Plezierig Koken Voor Vrije Dagen - Francoise Bernard & Wina BornHoe blijft koken een hobby tijdens je vrije dagen op de boot, tijdens het kamperen, bij de caravan, voor de barbecue, brunch, buffet buiten, picknick of bij het vuur. Het boekje begint met allerlei idee├źn en adviezen voor de verschillende ‘vrije dagen momenten’. Vervolgens beginnen de recepten, onder elk recept staan de momenten waarvoor de recepten het meest geschikt zijn. De recepten zijn bijna allemaal geschreven op 1 pagina waardoor bladeren tijdens het koken nauwelijks voorkomt. Dit boekje heeft geen foto’s en is nauwelijks voorzien van illustraties.

Titel: Plezierig koken voor vrije dagen
Auteur: Francoise Bernard & Wina Born
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 1977

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)