Eind Zoet, Al Goed door Martje Bakkers

Eind Zoet, Al Goed - Martje BakkersYummy, een boekje met alleen maar toetjes! Gelatinepuddingen, souffles tot pannenkoeken met custardvla. Je kan het zo gek niet verzinnen of het dessert staat wel in dit boekje. De schrijfster, Martje Bakkers, heeft naast traditionele recepten ook nieuwe recepten bedacht en als extra heeft ze een hoofdstuk toegevoegd met de lekkernijen van december met onder andere speculaas, marsepein en oliebollen. Met dit boekje bij de hand maak je in een handomdraai zelf je favoriete dessert klaar.

Titel: Eind zoet, al zoet
Auteur: Martje Bakkers
Uitgever: Unieboek
Verschijningsjaar: 1978

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.