delicious. Februari 2009

delicious. februari 2009Blijf je eten? Met de recepten uit deze delicious. zal menig gast hier volmondig ja op zeggen. Veel lekkere en makkelijke recepten voor elke dag zoals heerlijke hartige taarten, stamppotten maar dan net even anders of broodrecepten met een twist. Jamie Oliver haalt in dit nummer de warmte en pit uit de Indiaase keuken, delicious. laat je een voorproefje nemen uit het kookboek ‘Lekker Scandinavisch’ van Trina Hahnemann en Yolanda van de Jagt kookt met de seizoenen met de producten van Marqt. Naast alle lekkere recepten praat Cor Hospes met Gordon Ramsay, zijn de culi-adressen deze keer uit Arnhem en wordt er gekeken bij de ‘Culinaire werkplaats‘ in Amsterdam. Nieuw in dit nummer is de maandelijkse column van Marjan Ippel, de nieuwste trend is op dit moment Scandinavisch uit je achtertuin! Klik hier alvast voor een voorproefje uit dit nummer van delicious.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.