Balletjes van de Koningin

Balletjes van de Koningin - Andre van DuinEen nieuwe carnavalskraker van André van Duin die over de gehaktballetjes van de koningin gaat. Na maar liefst 12 jaar is er dan weer een nieuwe carnavalsplaat, net op tijd voor de verjaardag van de koningin en de carnaval die in februari weer los gaat barsten. Eigenlijk is de clip ter promotie van de Dik Voormekaar Show. Deze show is vanaf 27 februari te zien bij de Tros. In de videoclip is Andre van Duin verkleed als koningin Beatrix en serveert de “echte” balletjes van de koningin. De ‘single’ is niet te koop in de winkel maar gewoon gratis te downloaden via deze link. Wil je de bijbehorende video in betere kwaliteit bekijken, klik hier.

Inmiddels heeft de Barneveldse slager Jan Joosten op deze hit ingespeeld en verkoopt ‘De Balletjes van de Koning’. Gehaktballetjes met een oranje paneermeellaagje. Het management van André van Duin heeft hier speciaal toestemming voor gegeven. En als je dan toch in Barneveld bent, haal dan ook de ‘Bolletjes van de Princes’ bij Echte Bakker van der Veer. Zo heb je toch echt een smakelijk oer hollands broodje!

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Balletjes van de Koningin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.