Nieuwe serie Wie is de Chef

Wie is de chefEindelijk is het zover na de zoveelste herhaling op RTL5 start aanstaande maandag 2 februari een gloednieuwe serie Wie is de Chef! Het format blijft ongewijzigd, 3 amateurkoks en 1 chef koken 4 dagen lang een driegangen diner voor elkaar en op de laatste dag moeten de kandidaten de ware chef ontmaskeren. De presentatie van Wie is de Chef is in andere handen gevallen, het nieuwe gezicht van Wie is de Chef is Rick Brandsteder geworden. Op dinsdagavond kan je nog steeds de belevenissen volgen van zes amateurkoks uit eerdere afleveringen van Wie is de Chef in TopChef. In de uitzending van 3 februari moet 1 amateurkok het veld ruimen en welke 3 blijven over om straks om de titel te strijden. Hoogstwaarschijnlijk zullen uit de nieuwe series van Wie is de Chef weer een aantal amateurkoks voortvloeien die opnieuw gaan strijden om de titel TopChef!

Vanaf maandag 2 februari 2009 zijn de gloednieuwe opnames van Wie is de Chef te zien op RTL5 om 19:00 de herhalingen zijn elke werkdag op RTL4 te zien om 16:05.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.