Het Nieuwe Magnetron Kookboek door Fritz Faist

Het Nieuwe Magnetron Kookboek - Fritz FaistEind jaren 80, begin jaren 90 maakte de magnetron zijn opmars in de Nederlandse keuken. Daarom verschenen er ook verschillende kookboeken met recepten om te bereiden in de magnetron. Het nieuwe magnetron kookboek van Fritz Faist is ook zo’n kookboek. Het boek begint met algemene tips en wetenswaardigheden over koken in de magnetron. Vervolgens beginnen de snelle gerechten die veelal voorzien zijn van een foto van het eindresultaat. Het boek eindigt met handige ontdooi- en kooktabellen. Met dit boek kan je leuke idee├źn opdoen voor recepten die je al dan niet bereidt in de magnetron.

Titel: Het nieuwe magnetron kookboek
Auteur: Fritz Faist
Uitgever: Uitgeverij Helmond bv
Verschijningsjaar: 1988

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)