A La Carte

A La CarteA La Carte is geen kookboekje maar een verzameling van 40 kaarten met recepten van restaurants die aangesloten zijn bij Alliance Gastronomique Neerlandaise. De recepten zijn van de volgende restaurants: De Witte – Amersfoort, De Boerderij – Amsterdam, Dikker & Thijs – Amsterdam, De Echoput – Apeldoorn, Chalet Royal – ’s Hertogenbosch, Carelshaven – Delden, De Zwaan – Etten-Leur, Oudt Leyden – Leiden, Chateau Neer-Canne – Maastricht, Het Oude Jachthuis – Pesse, ’t Koetshuis – Rhenen, Old Dutch – Rotterdam, De Witte Holevoet – Scherpenzeel, Prinses Juliana – Valkenburg, De Nederlanden – Vreeland, De Kieviet – Wassenaar, De Hamert – Wellerlooi en Het Poorthuys – Zierikzee. Met ‘A la carte’ haal je de specialiteiten van gerenommeerde restaurants in huis.

Titel: A la carte
Uitgever: De Vrouw & Haar Huis nv
Verschijningsjaar: 1968

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.