Tips en Recepten voor Partijtjes Thuis en Buiten ‘Feest’

Tips en Recepten voor Partijtjes Thuis en Buiten 'Feest' Het boek ‘Feest’ staat natuurlijk in het teken van allerhande feestjes, ieder denkbaar feestje wordt beschreven met de bijbehorende recepten. Het boek is geschreven door Lily van Pareren, Wina Born en Hugh Jans. Elke schrijver neemt een aantal hoofdstukken onder zijn hoede. Vooraf wordt er een duidelijke beschrijving gegeven van het feest, de benodigdheden en hoe je een feest het best kan organiseren. Het boek bevat een aantal foto’s waarvan de beschrijving van wat er gefotografeerd is achterin wordt beschreven. Van recepten voor een lopend buffet tot lekkere cocktaildrankjes, alles komt aan bod!

Titel: Tips en recepten voor partijtjes thuis en buiten ‘Feest’
Auteur: Lily van Pareren, Wina Born & Hugh Jans
Uitgever: Meijer Pers
Verschijningsjaar: 1968
In opdracht van: Albert Heijn

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.