Heerlijk Aziatisch Koken

Heerlijk Aziatisch Koken Aziatisch koken met AldiWil je nog betaalbaar kunnen eten? Met het Aldi kookboek ‘Heerlijk Aziatisch koken’ heb je een kookboek in huis met maar liefst 50 recepten uit de Aziatische keuken. De producten zijn voor een groot deel allemaal bij de Aldi te koop en het kookboek zelf is ook niet zo duur. Het kookboek kost 3,99 en is alleen bij de Aldi te koop zolang de voorraad strekt. Het boek bevat allerlei soorten recepten, van voor- tot nagerecht en snacks. Het bevat 5 hoofdstukken: ‘oh zo snel’, ‘door de week’, ‘van alles en nog wat’, ‘wereldberoemd’ en ‘neem je tijd’. Niet alle recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Elk hoofdstuk begint met informatie over een typisch Oosters ingrediĆ«nt en wordt afgesloten met een menusuggestie met de recepten uit het betreffende hoofdstuk. Verder zijn alle recepten voorzien van een indicatie van de bereidingstijd en voor hoeveel personen het is, een groot aantal recepten zijn tevens voorzien van een wijnsuggestie en anders wel voorzien van een handige tip. Het kookboek is een kleurrijk boek met makkelijke recepten die iedereen kan maken.

Titel: Heerlijk Aziatisch Koken
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Aldi

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)