Dieet Kookboek voor Allergische Ziekten door I.H.D. Bertling

Dieet-Kookboek voor Allergische ZiektenDieet-kookboek voor Alergische ziekten is onderdeel van de serie ‘Aesculaap’s dieetkookboeken’. Deze prktische handleiding voor de dieetregeling is te gebruiken bij allergische ziekten zoals astma, bronchitis, hooikoorts, eczemen, netelroos en allergische maag-darmstoornissen en is geschreven door zuster I.H.D. Bertling. De recepten in dit boekje kunnen ook gebruikt worden door mensen die geen van bovenstaande allergische reacties hebben. Het zijn simpele recepten die alle dagen bereidt kunnen worden.

Titel: Dieet-kookboek voor allergische ziekten
Auteur: I.H.D. Bertling
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Verschijningsjaar: 1940

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.