Variaties met Macaroni en Spaghetti

Variaties met Macaroni en SpaghettiAlles over pasta lees je in het boek ‘Variatie met macaroni en spaghetti’. Het boek begint met de geschiedenis van de past en daarna de verschillende variaties van pasta en geeft antwoord op vragen als hoe je het moet bewaren, wat je er bij kan drinken en of je speciale keukenapparaten nodig hebt. Niet alle recepten in dit boek hebben te maken met pasta, zoals de soep- en sausrecepten. De recepten zijn duidelijk en het Honig product wordt niet aan je opgedrongen. Enkele recepten worden voorzien van een foto van het eindresultaat. Dit boek levert weer nieuwe inspiratie voor lekkere pastagerechten.

Titel: Variatie met macaroni en spaghetti
Verschijningsjaar: 1983
In opdracht van: Honig merkartikelen bv

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.