SpecialBite 2009

SpecialBite 2009 Studentenwerk editieSoms kan je net het goede lootje trekken en de gelukkige eigenaar worden van een leuk eindejaarspresentje van leverancier. Ik kreeg een speciale Studentenwerk editie van SpecialBite 2009 met harde kaft. Vandaar dat deze cover net iets anders eruit ziet dan de exemplaren die je nog steeds in de winkel kan kopen.

SpecialBite is een bekende site waar je makkelijk bijzondere restaurants kan vinden en waar je sinds kort ook makkelijk een restaurantje kan reserveren met de Restaurant Agenda. In de SpecialBite 2009, 5-jarig jubileumnummer, staan de 501 culinaire hot spots van Nederland. Ingedeeld in de SpecialBite top 100, 10x …., verschillende restaurants in 10 toplijstjes, de grote steden en provincies. Verder vind je in het nummer verschillende interviews met mensen in de culinaire wereld zoals onder andere foodtrendwatcher Marjan Ippel, topkok Peter Scholte en eetschrijver Ronald Hoeben. Helemaal leuk is de quiz: ben ik een echte foodie? De restaurants zijn duidelijk beschreven, de gegevens waren volgens het magazine in de zomer 2008 nog helemaal actueel. SpecialBite is een leuk magazine om idee├źn op te doen en zo weer nieuwe restaurants te ontdekken.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)