Nationaal Voorleesontbijt

Nationaal VoorleesontbijtOmdat de Nationale Voorleesdagen beginnen is er op woensdag 21 januari een Nationale Voorleesontbijt voor de allerkleinsten. Verschillende basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven zullen deelnemen aan dit leuke project van Stichting Lezen. Opa’s, oma’s, papa’s en mama’s zullen gaan voorlezen, maar ook bekende Nederlanders zullen gaan voorlezen. Leden van de Nederlandse brood- en banketbakkers ondernemers vereniging helpen een handje om het tot een feestelijk ontbijt te maken. De Nationale Voorleesdagen heeft zijn van 21 januari tot en met 31 januari!

(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Nationaal Voorleesontbijt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.