Guinness & Rozenwater door Marsha Mehran

Guiness en RozenwaterGuinness & Rozenwater is het vervolg op de roman ‘Cafe Babylon’ van Marsha Mehran. De Iraanse zusters Marjan, Bahar en Layla hebben inmiddels hun draai gevonden in het Ierse dorpje Ballinacroagh, waar zij nog steeds hun exotische kookkunsten vertonen in CafĂ© Babylon. Maar dan wordt er een jonge vrouw gevonden op het strand. Deze vrouw draagt een groot geheim met zich mee en zal een wig drijven tussen de inwoners van het streng katholieke dorpje. De zussen willen de vrouw helpen maar hebben ook de nodige turbulentie in hun leven. Komen de zussen achter wie deze vrouw is en komen hun eigen geheimen nu ook boven water? Het boek eindigt met een aantal recepten uit het receptenboek van Marjan.

Titel: Guinness & Rozenwater
Auteur: Marsha Mehran
Uitgever: Sirene
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 16,95
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)