Alles over Inmaken en Diepvriezen door Birgit Muller

Alles over Inmaken en Diepvriezen - Birgit MullerZoals de titel van dit kookboek al zegt gaat het over inmaken en diepvriezen. Het begint met een informatief gedeelte over de verschillende koel- en vriesmogelijkheden. Hoe en wat kan je het beste invriezen, hoe verpak je het en hoe ontdooi je het weer. Na de uitleg over vriezen en inmaken beginnen recepten die je goed kan invriezen. Er staat duidelijk bij hoelang de bewaartijd is en wat de beste ontdooi methode is. Verder vind je ook recepten in dit boek wat alles te maken heeft met het conserveren, dit zijn recepten voor de verschillen marmelades, jams en gelei.

Titel: Alles over inmaken en diepvriezen
Auteur: Birgit Muller
Uitgever: Luitingh bv
Verschijningsjaar: 1980

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.