Elseviers Voeding en Dieet Gids

Elseviers Voeding en Dieet GidsElseviers Voeding en Dieet gids in een informatief boek over gezonde voeding en dieten zoals de titel al zegt. Elseviers voeding en dieet gids is verschenen in een reeks medische gidsen en is samengesteld door de redactie van de Winkler Prins medische encyclopedie. De inhoud van dit boek is ‘voeding’, ‘voedselbestandsdelen’, ‘voedingswaarde’, ‘voeding van baby tot grijsaard’, ‘voedingsmiddelentabel’, ‘voeding in punten’, ‘vetzucht’, ‘dieetleer’ en ‘diëten’. Dit boek belicht de wetenschappelijke kant van voedsel en geeft hiermee een betere kijk op gezonde voeding.

Titel: Elseviers voeding en dieet gids
Uitgever: Elsevier
Verschijningsjaar: 1979

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.