MoVida door Frank Camorra & Richard Cornish

MoVida Spaanse culinaire avonturen Frank Camorra & Richard CornishHet Australische restaurant MoVida heeft haar eigen boek. Chef kok en restaurant eigenaar Frank Camorra deelt samen met Richard Cornish zijn Spaanse culinaire avonturen in dit boek. Het boek is ingedeeld in maar liefst 13 hoofdstukken beginnend met de basiskennis van de gebruikte ingredi├źnten in de Spaanse keuken, vervolgens volgen de hoofdstukken met alle facetten van de Spaanse keuken. Duidelijke recepten, mooie foto’s van de gerechten en van MoVida Melbourne. Het is een kookboek waarmee je de passie van de schrijvers voor de Spaanse keuken kan voelen.

Bekijk hier de YouTube video van het Australische kookprogramma Food Safari waarin Frank Camorra zijn passie voor Spanje deelt en waar het programma een kijkje mag nemen in MoVida!

Titel: MoVida
Auteur: Frank Camorra & Richard Cornish
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 19,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.