Gezins Kookboek door Henk Molenberg

Gezins Kookboek - Henk MolenbergHet ‘Gezins Kookboek’ van Henk Molenberg is eigenlijk een herdruk van het boek ‘Familie Kookboek’ wat 2 jaar eerder verscheen in opdracht van Wehkamp. De enige verandering zijn de omslag en het woord vooraf van Henk Molenberg, verder is het kookboek nagenoeg gelijk. Het boek begint met een duidelijke uitleg over alle manieren van koken, uitleg over ingrediënten en andere wetenswaardigheden over voedsel. Het boek bevat ruim 100 nationale en internationale recepten voor soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. In dit boek vind je wel her en der ‘sluikreclame’ op foto’s, illustraties en als merk van een ingrediënt. In ieder geval biedt dit boek voor iedereen wat wils.

Titel: Gezins kookboek
Auteur: Henk Molenberg
Uitgever: Wereld Revue
Verschijningsjaar: 1987

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.