Yneke Vocking van Afvallers XXL bij Een Vandaag

plaatjeIn de uitzending van 17 januari van het programma Een Vandaag volgt een camaraploeg een weeklang voedingsdeskundige Yneke Vocking. In het programma gaat Yneke langs Wilma Nijmeijers van de Afvallers XXL. Hoe krijgt Yneke 2 a-sportieve vrouwen zover dat ze met Yneke door de modder gaan fietsen. Volg haar verder bij haar bezoek aan de showroom van Boretti en bij haar bezoek aan het Fransicus Ziekenhuis in Roosendaal voor het project ‘overgewicht en kinderwens’

Een Vandaag met ‘De week van Yneke Vocking’ wordt zaterdag 17 januari uitgezonden op Nederland 1 om 18:15

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.