Nationale Pannenkoekdag 2009!


Bereid je maar vast voor want vrijdag 3 april wordt het pannenkoeken bakken. 3 April is dit jaar namelijk uitgeroepen tot Nationale Pannenkoekdag. Dat betekent dus dat kinderen geen spruitjes, andijvie of hutspot hoeven te eten maar kunnen smullen van stapels pannenkoeken!

Maar de kinderen moeten zelf ook wat doen op deze dag, naast al dat smullen van pannenkoeken. Het is namelijk de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen (met hulp van hun ouders) zelf pannenkoeken bakken voor een ander, zoals een oudere buurman of buurvrouw. Deze actie kan ook door jouw school georganiseerd worden, zij kunnen zich inschrijven op de site.

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.