De Bourgondische Keuken door Erik Ruigrok & Caroline Ruigrok Van Der Plas

De Bourgondische Keuken - Erik Ruigrok & Caroline Ruigrok-Van Der PlasHet kookboek ‘De Bourgondische keuken’ is een kookboek met een verzameling aan recepten uit de Franse streek Bourgogne. De schrijvers Erik en Caroline Ruigrok hebben een culinaire bedevaart naar deze streek gemaakt en hebben zo ruim 120 authentieke recepten verzameld uit de Bourgondische keuken. Je vindt in dit boekje de bekende klassiekers uit de Bourgondische keuken zoals Pochouse (zoetwatervis in een saus van witte wijn, room en kruiden) of de Boeuf Bourguignon (rundvlees in rode wijnsaus). Naast de klassiekers zijn er ook recepten uit de hedendaagse keuken met traditionele Bourgondische ingrediĆ«nten. Een leuk kookboek wat zicht specifiek richt op een Franse streek.

Titel: De Bourgondische keuken
Auteur: Erik Ruigrok & Caroline Ruigrok-Van der Plas
Uitgever: BZZToH
Verschijningsjaar: 1989

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “De Bourgondische Keuken door Erik Ruigrok & Caroline Ruigrok Van Der Plas

  1. Wij (Geert Snijders en @lbert de Visser zijn dienstmakkers van Erik) zijn op zoek naar het adres en/of E-mail adres van Erik en Caroline.
    Wie kan ons helpen.
    Mvg @lbert de Visser (adevisser (@) kabelfoon.nl)

Reacties zijn gesloten.