BBC GoodFood Februari 2009

bbc goodfood februari 2009In deze BBC Goodfood een glamoureus Valentijnsdag diner van Mary Cadogan met een elegante ‘niet-koken’ voorgerecht ‘gerookte zalm met garnalen en een limoen vinaigrette, een hoofdgerecht van biefstuk met champignons en bladerdeeg, oven aardappeltjes en balsamico spinazie en als nagerecht Tia Maria en chocolade creme. Als dat al niet verrassend is op 14 februari! Verder viert Ching-He Huang Chinees nieuw jaar en maakt daarom feestelijke Chinese gerechten en Gregg Wallace heeft deze maand gekozen voor avocado’s met natuurlijk fantastische recepten en vergeet de afhaal en maak deze makkelijke curries van Jamie Oliver. Leuk zijn de nieuwe vaste rubrieken: ‘modern vegetarian’ waarin Ross Dobson zijn vleesvrije recepten deelt en ‘Great British cooking’ waarin Jason Atheron van Maze Britse klassiekers een make-over geeft. Neem ook een kijkje in de keuken thuis van John Torode, lees het antwoord op de vraag of vers voedsel altijd beter is en bekijk de gids met alle weetjes over bloem. In dit februari nummer van BBC GoodFood weer enorm veel recepten en andere wetenswaardigheden.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.