Dokter Mag Ik? door J.J.C. Mantz

Dokter Mag Ik? - J.J.C. MantzDokter mag ik? is een serie van 4 boekjes die elk diëten beschrijven voor verschillende ziektes. Wat zijn goede menu combinaties in de verschillende seizoenen en hoe is dit dieet vol te houden, op deze vragen geeft dit boekje antwoordt. In dit boekje worden gerechten beschreven voor het zoutloze en zout arme dieet. Allerlei verschillende gerechten en maaltijden komen aan bod in dit boekje. Dokter mag ik? is geschreven door J.J.C. Mantz onder verantwoording van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. De illustraties in dit boek en op de cover zijn van Fiep Westendorp.

Titel: Dokter mag ik?
Auteur: J.J.C. Mantz
Uitgever: G.J.A. Ruys Uitgeversmaatschappij n.v
Verschijningsjaar: 1955

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.