De Engelse Country Keuken door Clara Ten Houte De Lange

De Engelse Country Keuken - Clara Ten Houte De LangeEten uit de traditionele Engelse country keuken? Je vindt de recepten in dit boek ‘De Engelse country keuken’ van Clara ten Houte de Lange. Het boek is ingedeeld in ‘Engelse ontbijt’, ‘soepen en voorgerechten’, ‘sunday lunches’, ‘high tea’, ‘pies and pastry’, ‘pub food’, ‘christmas dinner’, ‘puddingen en andere Engelse nagerechten’, ‘cakes, koekjes en taarten’ en ‘inmaken’. De recepten hebben elk hun Engelse naam behouden, met een Nederlandse vertaling er onder. Daarnaast is elk recept voorzien van een korte inleiding over het gerecht zelf. Het boek bevat een klein aantal foto’s van het eindresultaat.

Titel: De Engelse country keuken
Auteur: Clara ten Houte de Lange
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 1995

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)