Reismenu Verhalen in Gerechten door Cor Hospes

ReismenuNa jaren reizen en veel gesprekken met andere mensen op het culinaire werkvlak heeft culinair journalist Cor Hospes wat hij heeft meegemaakt tijdens zijn reizen geschreven in dit boek. Een vlot te lezen boek, met indrukwekkende fotografie van Rob van der Vet, 30 recepten van Ingmar Niezen die bij de verhalen passende recepten bedacht. Recepten die door Hanneke Boers zijn gestyleerd en door de jongste sommelier van Nederland, Lotte Wolf, zijn voorzien van bijpassende wijngerechten. De recepten zijn voor-, hoofd- of nagerechten, passend bij het verhaal en dus helemaal zijn afgestemd op het betreffende land. Een handzaam boekje, met leuke recepten en mooie sfeerbeelden.

Titel: Reismenu – Verhalen in gerechten
Auteur: Cor Hospes
Uitgever: KunstMag
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 12,50

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.