Willie Wonky Chocolate Factory

Willie Wonky Chocolate FactoryVanavond al weer de tweede aflevering van Willy Wonky Chocolate Factory, een achtdelige serie van een gedreven Brit die als missie heeft chocolade als onmisbaar ingredient maken in de keuken. De serie volgt het verhaal van Willie Harcourt Cooze die zelf een cacaoplantage heeft in Venezuela. Hoe gaat het met de oogst, is er markt voor chocolade in de keuken? Welke recepten kan je maken met chocolade? Hoe begin je een chocoladefabriek? Komt de grote doorbraak ooit? Allemaal vragen die allemaal in deze serie beantwoord gaan worden. Misschien een beetje als onze Tony Chocolonely maar deze Willie houd zich meer bezig met de passie voor chocolade en de combinatie met passie voor koken. Klik hier voor de site bij Engelse tv-zender Channel 4 voor meer informatie en recepten met veel chocolade van Willies Wonky Chocolate Factory

Willy Wonky Chocolate Factory elke maandagavond rond 19:55 bij de RVU op Nederland 2

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)