Proef…

Proef... magazine keurslagerIn 2009 is het magazine van de Keurslager helemaal veranderd. Geen ‘Koken met de Keurslager’ meer maar het magazine Proef…, een magazine wat eveneens als ‘Koken met de Keurslager’ gratis te verkrijgen is bij de Keurslager. Het magazine is het toonbeeld voor de vakmanschap van de echte keurslager. Veel vleesrecepten natuurlijk, maar ook veel informatie en tips. Keurslager Robert Nagtegaal geeft nu ook antwoord op vragen van lezers. Nieuw is de rubriek ‘Kids in de keuken’, stap-voor-stap wordt er een recept in ‘Jip en Janneke taal’ uitgelegd wat de kinderen heel goed zelf kunnen maken (met een toeziend oogje van een ouder iemand natuurlijk. De look en feeling van het magazine is wat luxer, wat meer reportages en meer informaties. Proef… gaat 8x per jaar verschijnen!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)