50 Culinaire Avonturen met Rijst

50 Culinaire Avonturen met RijstHet boekje 50 culinaire avonturen met rijst begint met de geschiedenis van rijst, wat het is en welke soorten er zijn. Vervolgens tips over hoe je rijst het best kan koken. Vervolgens beginnen de recepten met rijst als hoofdingrediƫnt. Maak bijvoorbeeld Italiaanse rijst, rijststoofpot of een rijstevlaai. Voor elke gang is er wel een recept te vinden. Een leuk boekje als je van rijst houdt.

Titel: 50 Culinaire avonturen met rijst
Uitgever: Meijer Pers
Verschijningsjaar: 1977
In opdracht van: Albert Heijn

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.