Wijn In De Keuken door Janny De Moor

Wijn in de keukenWijn in de keuken is een bekend fenomeen. Maar welke wijn kan je in welk gerecht gebruiken. Je kan namelijk niet zomaar een restje wijn door je gerecht doen want dat kan de smaak niet ten goede komen. In het boek ‘Wijn in de keuken’ staan ruim 200 authentieke recepten met wijn met daarbij een goede uitleg welke wijn precies goed is voor bepaalde gerechten. Het boek begint eerst met de geschiedenis van wijn in de keuken. Vervolgens beginnen de recepten die uiteraard elk voorzien zijn van een wijnadvies, want dit hoeft niet perse de wijn te zijn die je tijdens het koken gebruikt te zijn. Bij een groot aantal recepten wordt meer uitleg gegeven over de wijn die gebruikt wordt in het betreffende recept. In het register worden de wijnen opgesomd met daarbij de recepten waar je de betreffende wijn goed in kan gebruiken. Kook je vaker met wijn dan is dit een boek wat nog meer achtergronden verteld.

Titel: Wijn in de keuken
Auteur: Janny de Moor
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2001

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.