50 Culinaire Avonturen Rond De Barbecue

50 Culinaire Avonturen Rond De Barbecue50 recepten voor en bij de barbecue. Waar moet je aan denken bij het barbecueën en wat kan je allemaal maken om het barbecueën gevarieerd te houden? Barbecueën kan met vlees, groot vlees, kip, kalkoen, eend of vis. Natuurlijk vind je in dit boekje ook recepten voor lekkere sausjes, salades en nagerechten. Een grappig boekje om eens te lezen om zo eens anders te gaan barbecueën dan de standaard vleesschotel van de slager.

Titel: 50 Culinaire avonturen rond de barbecue
Uitgever: Meijer Pers
Verschijningsjaar: 1973
In opdracht van: Albert Heijn

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.