Van Kakelvers tot Bliksemsnel door Ria van Eijndhoven

Van kakelvers tot bliksemsnelSoms wil je lekker snel klaar zijn met koken en soms heb je de tijd om in alle rust te koken. In dit kookboek laat Ria van Eijndhoven zien hoe je recepten bliksemsnel kan koken met ingrediënten uit blik of halffabricaten of juist op een ontspannen manier met lekkere verse producten. Elk recept kent dan ook twee versies, een recept met kakelverse ingrediënten en de ander die je bliksemsnel kan maken. Het boek is ingedeeld in ‘visgerechten’, ‘vleesgerechten’, ‘gerechten met wild en gevogelte’, ‘groentegerechten’, ‘gerechten met fruit’ en ‘gerechten met aardappelen, pasta en granen’ . Enkele recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat.

Titel: Van kakelvers tot bliksemsnel
Auteur: Ria van Eijndhoven
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 1998

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.