50 Culinaire Avonturen uit Frankrijk

50 Culinaire Avonturen uit FrankrijkGeïnteresseerd in de Franse keuken? Dit boekje verteld wat de gewoontes zijn in de Franse keuken en welke Franse streken welke streekgerechten voortbrengt. Het boekje is vervolgens ingedeeld in ‘soepen’, ‘kaas’, ‘vlees’, ‘wild en gevogelte’, ‘paté’, ‘vis’, ‘groente’ en ‘nagerechten’. De recepten hebben allemaal hun Franse benaming behouden en uiteraard staat de Nederlandse vertaling eronder. Een leuk boekje met de belangrijkste Franse gerechten bij elkaar.

Titel: 50 Culinaire avonturen uit Frankrijk
Uitgever: Meijer Pers
Verschijningsjaar: 1976
In opdracht van: Albert Heijn

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.